Bouwhekdoeken

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home ยป Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken zijn voor meerdere doelen erg interessant. Met een spandoek aan uw bouwhek verbergt u de bouwlocatie tegen nieuwsgierige voorbijgangers. Tegelijkertijd biedt een spandoek aan een bouwhek de mogelijkheid om informatie te verstrekken of reclame te maken. Werfdoeken.be uit Genk maakt graag de mooiste doeken voor u. Wij zijn ontwerper, ontwikkelaar en leverancier van bouwhekdoeken. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren of door ons een ontwerp laten maken. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat we het ontwerp drukken op het bouwhekdoek dat wij ontwikkelen en leveren. U rekent daarbij op de beste prijs-kwaliteitverhouding en geniet van een uitmuntende service.

Bouwhekdoeken van de beste kwaliteit

Wilt u bouwhekdoeken bestellen om uw bouwwerf af te schermen? Of wenst u een spandoek aan uw bouwhek om reclame te maken voor uw bedrijf of project? Wat de reden ook is, wij zorgen steeds voor een kwalitatief resultaat. Elke werfdoek uit ons aanbod is gemaakt van stevig materiaal en dubbel omzoomd met nylon om scheuren te vermijden. De afmetingen voor een spandoek zijn afhankelijk van de grootte van uw bouwhek. Is het geen standaard Heras-bouwhek? Dan maken wij het spandoek op maat voor u! De bouwhekdoeken drukken we bovendien zelf eenzijdig met het gewenste ontwerp. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige solvent inkt, waarmee de kleuren lang mooi blijven.

Vraag om een offerte of meer informatie

Als u meer informatie wilt over onze bouwhekdoeken, neem dan contact met ons op via 089 36 13 04 of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Om een beeld te krijgen van de mogelijke kosten, kunt u ook online een offerte aanvragen. Hierbij dient u onder andere aan te geven hoeveel bouwhekdoeken u wilt bestellen en welke afmetingen deze moeten hebben. Op basis van uw gegevens, bepalen wij een eerlijke prijs voor u.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht