Bouwhekdoeken

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home » Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken zijn voor meerdere doelen erg interessant. Met een spandoek aan uw bouwhek verbergt u de bouwlocatie tegen nieuwsgierige voorbijgangers. Tegelijkertijd biedt een spandoek aan een bouwhek de mogelijkheid om informatie te verstrekken of reclame te maken. Werfdoeken.be uit Genk maakt graag de mooiste bouwhekspandoeken voor u. Wij zijn ontwerper, ontwikkelaar en leverancier van bouwhekdoeken. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren bij het bestellen van een bouwhekdoek of door ons een ontwerp laten maken. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat we het ontwerp drukken op de bouwhekbanner die wij ontwikkelen en leveren. U rekent daarbij op de beste prijs-kwaliteitverhouding en geniet van een uitmuntende service.

Bouwhekdoeken van de beste kwaliteit

Wilt u bouwhekdoeken bestellen om uw bouwwerf af te schermen? Of wenst u een spandoek aan uw bouwhek om reclame te maken voor uw bedrijf of project? Wat de reden ook is, wij zorgen steeds voor een kwalitatief resultaat. Elke werfdoek uit ons aanbod is gemaakt van stevig materiaal en is dubbel omzoomd met nylon om scheuren te vermijden. Daardoor gaan onze bouwhekspandoeken lang mee. De afmetingen voor een spandoek zijn afhankelijk van de grootte van uw bouwhek. Is het geen standaard Heras-bouwhek? Dan maken wij de bouwhekbanner op maat voor u! De bouwhekdoeken drukken we bovendien zelf eenzijdig met het gewenste ontwerp. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige solvent inkt, waarmee de kleuren lang mooi blijven. Deze inkt is uv-bestendig, waardoor uw bouwdoeken ook in de volle zon hun kwaliteit behouden.

Een kwalitatief bouwhekspandoek bestellen, doet u bij ons

Bouwhekspandoeken zijn een communicatiemiddel waar weinig moeite voor nodig is om ze hun werk te laten doen. Enkel en alleen door uw hekwerk te voorzien van bouwdoeken, genereert u al heel wat blikken van voorbijgangers. Hoe meer mensen uw bouwhekspandoeken zien, hoe meer kans op mogelijke kopers of investeerders. Bij Werfdoeken.be is het heel eenvoudig om een bouwhekdoek te bestellen. Lever ons uw ontwerp aan of laat ons weten hoe u wilt dat de bouwhek banner eruit komt te zien. Onze ontwerpers gaan dan voor u aan de slag en bezorgen u een proefdruk. Van zodra u deze goedkeurt, gaat de bouwhekbanner in productie. Onze bouwhekdoeken kunnen op ieder hekwerk bevestigd worden met rekkers of bindstrips dankzij de handige ringogen die in het doek zijn aangebracht.

Winddicht of winddoorlatend

Bouwhekspandoeken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wanneer u een bouwhekdoek wilt bestellen om aan hekwerk te hangen, raden we een meshdoek aan. Dit type bouwdoeken zijn geperforeerd en laten een groot deel van de wind door. Dat zorgt ervoor dat uw hekken niet omvergeblazen worden. Ondanks de perforaties kunnen ze ook ingezet worden als afsluitingsdoek, om het zicht van buitenaf te belemmeren. Bouwdoeken die aan een muur komen te hangen of die ingezet worden voor binnentoepassingen, produceren we meestal in Frontlit. Hiermee creëren we een ‘volle’ bache met rijke kleuren. Vraag ons zeker om raad wanneer u twijfelt welke bouwhekdoeken geschikt zijn voor uw gewenste toepassing.

Vraag om een offerte of meer informatie

Als u meer informatie wilt over onze bouwhekdoeken, neem dan contact met ons op via 089 36 13 04 of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Om een beeld te krijgen van de mogelijke kosten, kunt u ook online een offerte aanvragen. Hierbij dient u onder andere aan te geven hoeveel bouwhekdoeken u wilt bestellen en welke afmetingen deze moeten hebben. Op basis van uw gegevens bepalen wij een eerlijke prijs voor u.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken