Herasdoeken

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home » Herasdoeken

Herasdoeken

Werfdoeken.be uit Genk heeft zich gespecialiseerd in het maken van Herasdoeken die perfect passen op Heras hekwerken. Hier vindt u werfdoeken van Heras van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat komt doordat wij ons uitsluitend focussen op werf- en spandoeken. Wij kunnen werfdoeken voor een Heras hekwerk op elke maat maken, inclusief ringogen waardoor het doek direct klaar is om opgehangen te worden. U bepaalt zelf de afmeting voor deze in het oog springende reclamedrager.

Waarom kiezen voor Herasdoeken?

Werfdoeken plaatsen op Heras hekwerken is een uitstekende manier om bijvoorbeeld bouwreclame te maken. U kunt bijvoorbeeld het logo en de naam van uw bedrijf op een Herasbanner laten drukken om zo extra naamsbekendheid te genereren. Daarnaast is het een goede manier om de bouwlocatie te verbergen voor nieuwsgierige voorbijgangers. Of u kunt een Herasbanner op maat gebruiken om het bouwproject net extra in de verf te zetten.

Altijd de beste kwaliteit voor de bedrukking van uw Herasdoeken

Ongeacht waarvoor u de Herasbanner gebruikt, bij ons kunt u rekenen op Herasdoeken van topkwaliteit aan een uitstekende prijs. Wij maken namelijk gebruik van solvent inkt, zodat ook bij langdurig buitengebruik de kleuren van de Herasbanner mooi blijven. Bovendien zijn de meshdoeken 15% winddoorlatend en wordt de omzoming van 4 cm thermisch gelast, zodat het doek er gedurende het gehele bouwproject, of zelfs na een aantal jaren, als nieuw uit blijft zien. U kunt op onze website voorbeelden van onze werfdoeken bekijken.

Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze werfdoeken voor Heras hekwerken? Dan kunt u het contactformulier invullen of bellen naar het telefoonnummer 089 36 13 04. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies en meer informatie over de mogelijkheden van een Herasbanner. Wilt u meteen een offerte aanvragen voor uw Herasdoeken? Vul dan het online offerteformulier in. Naast dit alles kunt u ook bij ons terecht om een tuindoek te laten bedrukken.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht