Bache op maat

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home ยป Bache op maat

Bache op maat

Zoekt u een bache op maat? Doe dan een beroep op de expertise van Werfdoeken.be. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en leveren van doeken voor hekken en spandoeken in frames. Dankzij onze expertise bent u steeds verzekerd van uitstekende kwaliteit met een snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Een bache op maat gemaakt van stevig materiaal

Werfdoeken.be is de ideale partij om uw bache op maat bij te bestellen. Bij ons bent u verzekerd van een stevige bache gemaakt van PVC Frontlit. Dit materiaal is uitermate geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bache laten maken voor een reclamespandoek in een frame. Een bache die op maat gemaakt is door ons bedrijf, biedt u een groot kleurbereik en is bovendien zeer uv-bestendig. Zo profiteert u van een spandoek dat jarenlang meegaat. Wij maken uw bache precies op maat en kunnen deze ook bedrukken met een ontwerp naar wens. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, reclame of andere informatie op laten drukken. U kunt zowel zelf het ontwerp aanleveren, als de werfdoek door ons laten ontwerpen. Het bedrukken gebeurt met hoogwaardige solvent inkt, wat zorgt voor levendige kleuren die jarenlang helder blijven. Naast werfdoeken kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld afschermdoeken voor uw tuin of terras. Ze vervangen saaie en eentonige afsluitingen en zorgen voor een opvallend accent. Ook in de horeca worden onze doeken fel gesmaakt!

Geef meteen uw bestelling door

Wilt u ook een bache op maat laten maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren door het contactformulier in te vullen. Vraag online een offerte aan via het offerteformulier of geef onmiddellijk telefonisch uw bestelling door via 089 36 13 04. Dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze mesh werfdoeken. Ook deze kunnen op maat gemaakt worden met een ontwerp naar keuze.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken