Bache op maat

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home ยป Bache op maat

Bache op maat

Zoekt u een bache of zeildoek op maat? Doe dan beroep op de expertise van Werfdoeken.be uit Genk. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en leveren van doeken voor hekken en spandoeken in frames. Door onze expertise bent u steeds verzekerd van uitstekende kwaliteit met een snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Een bache op maat gemaakt van stevig materiaal

Een bache op maat laat u het best maken bij ons. Hier bent u verzekerd van een stevige bache gemaakt van PVC Frontlit. Dit materiaal is uitermate geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bache laten maken voor een reclamespandoek in een frame. Een bache op maat die gemaakt is door Werfdoeken.be, biedt u een groot kleurbereik en is bovendien zeer uv-bestendig. Zo profiteert u van een spandoek dat jarenlang meegaat. Wij maken uw bache precies op maat en kunnen deze ook bedrukken met een ontwerp naar wens. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, reclame of andere informatie op laten drukken. Het bedrukken gebeurt met hoogwaardige solvent inkt, wat zorgt voor levendige kleuren die jarenlang helder blijven. Naast werfdoeken kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld afschermdoeken voor uw tuin.

Geef meteen uw bestelling door

Wilt u ook een bache op maat laten maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren door het contactformulier in te vullen. Vraag online een offerte aan via het formulier of geef meteen telefonisch uw bestelling door via 089 36 13 04. Dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze mesh werfdoeken.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht