Veelgestelde vragen

over werfdoeken

Home » Veelgestelde vragen » Uit welk materiaal bestaan de werfdoeken?

Uit welk materiaal bestaan de werfdoeken?

Kies je voor een werfdoek om aan hekwerken te hangen, dan ga je beter voor een meshdoek. Deze geperforeerde doeken zijn 15% winddoorlatend en zorgen ervoor dat de hevige windstoten je hekwerk stabiel laten. Onze werfdoeken hebben een stevigheid van 300 gr/m² en worden bedrukt met UV bestendige solvent inkten. Rekening houdende met westerse weersomstandigheden zijn deze minimum 3 jaar kleurvast.

Wil je liever een spandoek op kleiner formaat of een doek waarvan je zeker van bent dat deze gevrijwaard blijft van wind, dan kan je kiezen voor een ‘volle bache’ of PVC Frontlit. PVC Frontlit is een matte banner gemaakt voor binnen- en buitentoepassingen. Door de sterkte van het polyester weefsel is dit zeer goed in te zetten voor allerlei toepassingen als bijvoorbeeld spandoeken in frames. Het materiaal laat zich goed stikken of lassen. Het is ook zeer UV bestendig en biedt een groot kleurbereik.

PVC Frontlit spandoeken zijn zwaarder dan meshdoeken: ze hebben een gewicht van 510 gr/m². Ze zijn eenzijdig bedrukt en brandwerend. Ze kunnen langdurig gebruikt worden.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken