Werfdoeken ontwerpen

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home ยป Werfdoeken ontwerpen

Zelf uw werfdoeken ontwerpen

Bij Werfdoeken.be bent u in de mogelijkheid om zelf uw werfdoeken te ontwerpen. U heeft hierdoor de volledige vrijheid over wat er precies op het doek komt te staan. Al onze werfdoeken worden bedrukt met hoogwaardige inkt die bovendien bestand is tegen uv-straling. Hierdoor gaat het jarenlang mee en kan het ook meerdere keren gebruikt worden.

Waar op letten wanneer u zelf werfdoeken gaat ontwerpen

Wanneer u zelf werfdoeken gaat ontwerpen, is het belangrijk om rekening te houden met enkele zaken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de tekst groot genoeg is en in een duidelijk leesbaar lettertype staat. Onze doeken worden altijd omgezoomd en voorzien van ringen. Om die reden moet er steeds enkele centimeters afloop rondom voorzien worden, zodat uw ontwerp niet gedeeltelijk verdwijnt in de plooi. Al onze baches kunnen op maat gemaakt worden. Heeft u twijfels over de aanleverspecificaties? Neem dan gerust contact op met ons, onze medewerkers helpen u graag verder.

Vraag hulp aan onze experts

Het ontwerpen van werfdoeken kan indien gewenst ook door ons gebeuren. Geef ons door welke print, afbeelding en tekst u op het doek wilt en of u een Fronlit- of meshdoek verkiest. Onze ontwerpers gaan met uw wensen aan de slag en stellen een doek op maat samen. Zodra de proefdruk wordt goedgekeurd, gaat het doek in productie en wordt de levering ingepland. Vraag nu uw gratis offerte aan of stel ons uw vragen via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer 089/36 13 04.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken