Meshdoek

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home ยป Meshdoek

Meshdoek

Voor een kwalitatief hoogwaardig meshdoek klopt u aan bij Werfdoeken.be uit Genk. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van doeken voor bouwwerven en hekwerken. U kunt bij terecht voor meshdoek in standaard Heras-formaat of voor maatwerk. Daarbij profiteert u steeds van scherpe prijzen en een snelle levering.

Meshdoek voor hekwerken

Ons meshdoek is speciaal ontworpen om te bevestigen aan hekwerk, bijvoorbeeld aan een Heras-hek op de werf. De doeken zijn immers zo ontworpen dat ze 15% van de wind door laten zodat hevige windstoten uw hekwerk niet omstoten. Elk meshdoek van Werfdoeken.be wordt bovendien bedrukt met een ontwerp naar wens. U gebruikt het bijvoorbeeld om reclame te maken voor uw bedrijf, of om voorbijgangers te informeren over uw bouwproject. Voor het bedrukken gebruiken we uv-bestendige solvent inkten die minstens drie jaar kleurvast zijn. Zo geniet u jarenlang van het gebruik van uw werfdoek.

Bestel snel uw doeken

Wilt u een meshdoek bestellen? Bel hiervoor naar 089 36 13 04 of vraag eerst een offerte aan via het online formulier. U krijgt dan zo snel mogelijk meer informatie over de prijzen en de levering van uw doek. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar vragen@werfdoeken.be. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht