Meshdoek

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home ยป Meshdoek

Meshdoek

Voor een kwalitatief hoogwaardig meshdoek klopt u aan bij Werfdoeken.be. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van doeken voor bouwwerven en hekwerken. U kunt bij ons terecht voor meshdoek in standaard Heras-formaat of voor een bouwhekdoek in mesh. Daarbij profiteert u steeds van scherpe prijzen. Wij leveren aan huis of op een gevraagde locatie naar keuze, en dit binnen een korte tijdspanne. Een bouwhekdoek in mesh is een ideale manier om uw bouwwerf in de kijker te zetten of net omgekeerd, om de werf te onttrekken aan de nieuwsgierige ogen van voorbijgangers. We produceren zowel doeken in standaardmaten als exemplaren op maat.

Meshdoek voor alle soorten hekwerken

Ons meshdoek is speciaal ontworpen om te bevestigen aan hekwerk, bijvoorbeeld aan een Heras-hek op de werf. De doeken zijn immers zo ontworpen dat ze 15% van de wind door laten, zodat hevige windstoten er niet voor zorgen dat uw bouwhekdoek uit mesh wordt gegrepen en omvergeblazen. Iedere meshdoek afkomstig van ons bedrijf wordt bovendien bedrukt met een ontwerp naar keuze. Dit ontwerp kunt u door ons laten uittekenen of zelf aanleveren. Een bouwhekdoek in mesh kan bijvoorbeeld gebruikt worden om reclame te maken voor uw bedrijf, of om voorbijgangers te informeren over uw bouwproject. Voor het bedrukken ervan gebruiken we uv-bestendige solvent inkten die minstens drie jaar kleurvast zijn. Zo geniet u jarenlang van het gebruik van uw meshdoek. Naast doeken in mesh, hebben we ook nog andere materialen in ons assortiment die uitermate geschikt zijn om een stevig spandoek voor op de werf te maken.

Bestel snel uw doeken

Wilt u een bouwhekdoek in mesh bestellen? Bel hiervoor naar 089 36 13 04 of vraag eerst een offerte aan via het online formulier. U krijgt dan zo snel mogelijk meer informatie over de prijzen en de levering van uw doek. Heeft u specifieke vragen, bijvoorbeeld over onze overige materiaalsoorten, of het ontwerp van het doek? Stel ze dan gerust door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag met het vinden van het geschikte meshdoek.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken