Spandoeken maken werf

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home » Spandoeken maken werf

Spandoeken maken voor op een werf

Wij van Werfdoeken.be ontwerpen spandoeken en maken ze gebruiksklaar voor op de werf. Dat wil zeggen dat we ze voorzien van een gepersonaliseerd ontwerp, op de gevraagde afmetingen snijden en voorzien van ringogen. Deze laatste zorgen ervoor dat de spandoeken eenvoudig op diverse soorten werfhekken bevestigd kunnen worden. Met een spanelastiek of bindstrips blijft het doek gegarandeerd op zijn plaats zitten. 

Dankzij onze spandoeken kunt u ruimte maken voor reclame op de werf

Spandoeken zorgen ervoor dat uw werfhekken extra nut krijgen. We maken onder meer spandoeken waarop alle partijen die op de werf meewerken, vermeld staan. Het is de ideale gelegenheid om een onderneming in de kijker te zetten en het is bovendien gratis reclame. U kiest volledig zelf welke print op de spandoeken voor uw werf komen te staan. De prijs van de werfdoeken is afhankelijk van het materiaal en de afmeting van het doek. Wanneer u spandoeken wenst te bestellen om op werfhekken te plaatsen, adviseren we te kiezen voor een meshdoek. Een meshdoek is ideaal om als werfdoek op een Herashek te gebruiken. Mesh is dun maar sterk materiaal, en is voor zien van kleine perforaties. Daardoor zijn de spandoeken gedeeltelijk winddoorlatend en zullen de werfhekken minder snel omverwaaien. Alle spandoeken die we maken, worden eerst aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen alvorens deze worden afgeleverd op de werf. Wij werken uitsluitend met duurzame inkten die uv-bestendig zijn. Hierdoor blijven sieren onze spandoeken jarenlang uw werfhekken, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Naast spandoeken voor op de werf, maken we ook ‘volle’ baches uit Frontlit. Frontlit is in tegenstelling tot mesh volledig blikdicht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Het materiaal bevat geen perforaties en moet daarom op een windvrije plaats bevestigd worden. Ontvangt u graag advies van onze experts over onze producten? Bel ons op het nummer 089/36 13 04 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken