Spandoek hekwerk

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home » Spandoek hekwerk

Spandoek voor hekwerk

Een spandoek maakt van uw hekwerk een lust voor het oog, in plaats van een doorn in het oog. Al onze doeken zijn personaliseerbaar en kunnen bedrukt worden met een ontwerp naar keuze. Onder meer in de bouw- en festivalsector wordt er veel gebruikgemaakt van hekken. Hekwerk is dan ook ideaal om zones mee af te bakenen en gebieden af te schermen. Een van de grote voordelen van hekwerk is dat het makkelijk verfraaid kan worden met een spandoek. Daarmee sla je twee vliegen in een klap. Waarom precies? Dat vertellen we u verder in deze tekst.

Een spandoek tilt elk hekwerk naar een hoger niveau

Met een spandoek tovert u het hekwerk om tot een gratis en opvallende communicatiedrager. Onze doeken worden op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen op uw hek. Een hek is de ideale plaats om een doek aan te bevestigen. Maak extra reclame voor uw evenement of pik een extra zakcent mee door de ruimte aan uw hekken aan te bieden als advertentieruimte. Van zodra het spandoek aan het hekwerk is bevestigd, creëert u bovendien een duidelijke afsluiting en zien voorbijgangers niet wat er zich achter het hek afspeelt of bevindt.

Stel zelf een ontwerp samen of doe een beroep op onze designers

Wilt u uw hekwerk graag voorzien van een kwaliteitsvol spandoek? Dan bent u bij Werfdoeken.be op de juiste plaats. Kies voor het gepaste materiaal en ga voor een variant in Frontlit of een meshdoek. Bezorg ons uw file in PDF of laat ons weten welke informatie u graag op het doek wenst te zien. Wij bezorgen u een proefdruk en leveren het doek op het gewenste adres. Bij eventuele vragen zijn wij steeds bereikbaar op het nummer 089/36 13 04 of via het contactformulier.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken