Afsluitingsdoek

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home » Afsluitingsdoek

Afsluitingsdoek

Een afsluitingsdoek wordt zoals de naam het al doet vermoeden, ingezet op werven om nieuwsgierige blikken af te wenden. Dat kan verschillende redenen hebben. Soms willen de eigenaars liever geen pottenkijkers tijdens het bouwen van een nieuwe woning. Ook bij exclusieve projecten gebeurt het dat er een afsluiting rond de werf wordt voorzien, bijvoorbeeld omdat het eindresultaat een geheim moet blijven voor de buitenwereld. Om welke reden dan ook, Werfdoeken.be voorziet een afsluiting voor alle soorten werven.

Onttrek uw werven aan het zicht met behulp van een afsluitingsdoek

Het grote voordeel van het gebruiken van een afsluitingsdoek op werven, is dat u zelf kiest hoe de afsluiting eruit komt te zien. Bij ons bedrijf vindt u bouwhekdoeken uit verschillende materialen, elk met hun eigen functie. Omdat een afsluiting op een werf meestal gecreëerd wordt door middel van hekken, raden wij aan om te werken met meshdoeken. Mesh is een lichte materiaalsoort die voorzien is van smalle perforaties. Dat zorgt ervoor dat het afsluitingsdoek winddoorlatend is, en het hek niet wordt omvergeblazen tijdens gure weersomstandigheden.

Duurzaam en herbruikbaar

Met een afsluitingsdoek zet u uw werven toch voldoende in de kijker, zonder uw werk te onthullen. U kiest het ontwerp van de afsluitingsdoek volledig zelf. Maak reclame voor uw onderneming of geef andere bedrijven de kans om hun zaak in de kijker te zetten, aan de hand van een afsluitingsdoek aan uw werf. U kunt ervoor kiezen om het ontwerp door ons te laten voorzien of zelf een file aan te leveren. Wij zorgen voor een kwalitatieve druk op het door u gekozen materiaal. Dergelijk afsluitingsdoek kan dankzij de aluminium ringen eenvoudig aan een hek op uw werven bevestigd worden. Zodra het project voltooid is, wordt de afsluiting eenvoudig weggehaald en kan deze eventueel nog gebruikt worden bij een volgende werf.

Ontdek ons uitgebreide gamma aan doeken

Volgens hetzelfde principe als het afsluitingsdoek, vindt u bij Werfdoeken.be ook afschermdoeken voor de tuin. Ze zorgen ervoor dat uw tuin afgeschermd wordt van voorbijgangers, maar zorgen dankzij een ontwerp naar keuze voor een kleurrijke toets. Neem een kijkje op onze website en ontdek onze verschillende producten. Via het online formulier vraagt u eenvoudig en snel een gratis offerte aan. Aarzel ook niet om ons te contacteren bij eventuele vragen via ons contactformulier of via het nummer 089/36 13 04.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht