Doek bedrukken

~

U werfdoek op maat gemaakt

Voor op alle hekken

N

Geschikt voor langdurig buitengebruik

Home » Doek bedrukken

Doek bedrukken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die een doek kan bedrukken om te bevestigen aan het hekwerk op uw werf? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij focussen ons uitsluitend op het ontwerpen, het produceren en het leveren van doeken in verschillende materialen. Net omdat we binnen deze nichemarkt werken, zijn we de ideale partij om u te adviseren en te voorzien van topproducten. Het bedrukken van een bouwhekdoek wordt uitgevoerd in eigen beheer waardoor we steeds de beste kwaliteit kunnen bieden.

Eenvoudig een doek laten bedrukken en leveren op een locatie naar keuze

Werfdoeken.be is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van werfdoeken. Werven worden vaak omringd door hekken en zijn dan ook de ideale plaats om reclame te maken voor uw project. Als we een bouwhekdoek bedrukken, voorzien we steeds ringogen. Hiermee bevestigt u het doek eenvoudig aan het hekwerk met bindstrips of elastieken. Naast een bouwhekdoek bedrukken we ook tuindoeken. Een tuindoek bestaat in tegenstelling tot een werfdoek, uit pvc Frontlit. Frontlit is een ‘dichte’ stof, die geen licht of lucht doorlaat. Ideaal om te bevestigen tegen een muur of afsluiting.

Kies het juiste doek voor uw toepassing

Bij een werfdoek werken we met mesh. Dit materiaal is 15% winddoorlatend, waardoor de wind erdoorheen gaat en de kans veel kleiner is dat uw hekwerk bij hevige wind omkantelt. Om uw bouwhekdoek te bedrukken gebruiken we steeds solvente inkten. Deze inkt zorgt voor felle en duidelijke kleuren en is bovendien uv-bestendig. Zo behoudt het doek jarenlang zijn kleuren en heeft u heel lang geniet ervan. Deze techniek gebruiken we zowel bij het bedrukken van een bouwhekdoek in mesh als een tuindoek in Frontlit. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang een gedetailleerd prijsvoorstel. Bij eventuele vragen kunt u ons steeds bereiken via ons contactformulier of via het nummer 089/36 13 04.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Werfdoeken