Werfdoeken

~

Snel en betrouwbaar

Jarenlange ervaring

N

Laagste prijzen

Werfdoeken

De mooiste werfdoeken laat u op maat maken bij Werfdoeken.be in Genk. Hier bent u verzekerd van de laagste prijzen en hoogwaardige kwaliteit. Uw werf sluit u representatief af met een werfdoek die voorbijgangers informeert over uw bedrijf en werkzaamheden. Een werfdoek is een meerwaarde voor uw bouwplek en creëert een positief imago. Onze doeken zijn 15% winddoorlatend doordat de meshdoeken van kleine perforaties zijn voorzien die vrijwel onzichtbaar zijn.

Werfdoeken: ook geschikt voor langdurig buitengebruik

Ook als u werfdoeken langdurig buiten wilt hangen, biedt Werfdoeken.be een gepaste oplossing. Wij bedrukken doeken met solvent inkt zodat de kleuren ook bij blootstelling aan zonlicht en regen niet vervagen. De omzoming wordt thermisch gelast en voorzien van doorslagringen voor een stevig doek dat u handig en snel kunt ophangen. Bekijk ons werk in het portfolio op onze website om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf

Graag maken wij een prijsopgave voor uw bedrijf. Tevens kunt u via 089 36 13 04 meer informatie verkrijgen over de mogelijkheden voor uw bouwproject. Onze werknemers zitten klaar om al uw vragen over werfdoeken en oplossingen op maat te beantwoorden. Neem dus vandaag nog contact op en ervaar zelf wat Werfdoeken.be allemaal voor u kan betekenen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht