Werfdoek

~

Snel en betrouwbaar

Jarenlange ervaring

N

Laagste prijzen

Werfdoek

Een werfdoek bestelt u bij Werfdoeken.be in Genk. Hier vindt u topkwaliteit doeken en originele ontwerpen. Ook als u zelf al een ontwerp heeft, kunnen wij dit met solvent inkt op een spandoek drukken. Dankzij deze inkt blijven de kleuren lang mooi. Ook bij langdurige blootstelling aan zonlicht en regen. Als u nog geen idee heeft over hoe het doek eruit moet gaan zien, kunnen onze ervaren grafisch ontwerpers een passend ontwerp voor u maken. Stuurt u in dat geval uw bedrijfslogo en wensen door. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Representatieve werfafsluiting met een werfdoek

Door een werfdoek aan te brengen op het hekwerk aan de voorzijde van uw werf, brengt u een representatieve werfafsluiting aan die tegelijkertijd het voorbijgaand publiek informeert over bijvoorbeeld de bouwwerkzaamheden die in uitvoering zijn. De doeken van Werfdoeken.be worden geleverd met doorslagringen, zodat u het doek direct kunt bevestigen. Tevens zijn de meshdoeken 15% winddoorlatend en licht in gewicht (350 g/m2). Bekijk alvast ons portfolio voor een aantal voorbeelden.

Werfdoeken.be maakt een offerte op maat

Graag maken wij voor u een offerte op maat. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u vragen heeft over een werfdoek, zijn wij u graag van dienst via het telefoonnummer 089 36 13 04.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht